Contacto

¡Escríbenos!
Queremos contar la Historia de tu Dia.

INWeddings

¿Hacemos un cafe?

SANT CELONI (BCN), c/Mayor 73, 2, B

+34 675094727

historias@inweddings.es

QUEREMOS CONTAR LA HISTORIA DE TU DIA!

Escríbenos sin compromiso para saber mas sobre nuestros servicios

DICEN DE NOSOTROS

Comentarios y opiniones

«Estem molt contents amb el servei que ens va donar l'Ivan de INWeddings, i el resultat ha estat genial! A part de ser un gran professional i fer unes preses i uns vídeos fantàstics, el seu tarannà proper i servicial ens va fer veure'l com un convidat més el dia de la nostre boda, i ara com un amic al que trucarem sempre que haguem de fer algun reportatge. El valorem amb un 12 sobre 10!»

«Iván hizo un trabajo increíble durante el día de nuestro enlace. Captó cada momento. Además, en un tiempo récord nos pasó ya el vídeo teaser del enlace y se adaptó a la música que nos gustaba sin problemas. El teaser es una pasada y nos hace saltar las lágrimas cada vez que lo miramos. Estamos convencidos que el vídeo del enlace será impresionante y no dudamos en recomendar a Iván a todo el mundo.»

«Fa tres anys INWeddings va fer el vídeo del casament de la meva cosina, i des del moment que vaig veure el teaser i el vídeo definitiu del seu casament, vaig saber que l’Ivan havia d’estar al nostre casament. Té un estil fresc, modern, dinàmic, destaca tots els moments més importants i emotius, al vídeo s’hi aprecien molts detalls que segur que no tots els professionals saben veure… És molt professional, proper, s’adapta a tot i és flexible. Vam tenir el teaser i el vídeo llarg en un temps que considerem rècord, i això sense sacrificar la qualitat, que és immillorable. Si ens tornéssim a casar, l’Ivan seria el nostre “videògraf” sense dubtar-ho ni un moment. Moltes gràcies, Ivan!»

«Conocimos INWeddings a través del fotógrafo, y no dudamos ni un segundo. Ivan seria nuestro videografo de nuestra boda. Es profesional en todo momento y se adapta a todos tus gustos. Estamos muy contentos del trailer y el vídeo final. No podía ser más bonito. Además sabe captar muy bien todos los momentos de la boda y darles tu toque personal. Lo recomiendo 100%.»

«Tenim a la memoria el record del que va ser el dia mes important de les nostres vides i no el podrem esborrar mai, però amb el temps es van oblidant parts de com el dia va ser, per sort l’Ivan ens va fer un excelent resum del nostre dia, i no podia ser millor video de com l’Ivan ens l’ha ensenyat. Cada vegada que el veiem tornem a ser el 8 de setembre, com si fósim allà mateix. Un video extremadament professional, divertit i molt molt emotiu. No dubtaríem en contractar-lo de nou, ja que treballs com el que ens ha fet l’Ivan n’hi han pocs. Moltes gràcies per el teu gran treball.»

Estamos aquí.

Ven a visitarnos!

Siguenos en instagram

Back to Top